Ipanema en Aardbei-daiquiri

Ipanema en Aardbei-daiquiri

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Meld je aan voor onze Edet-nieuwsbrief

Zonnig weer en je wilt een fruitige verfrissing? Bekijk onze recepten voor twee super fancy cocktails, waarvoor je niet veel ingrediënten nodig hebt. En het beste is: helemaal zonder alcohol!

Ipanema

 

Dit heb je nodig (voor 2 porties):

  • 300 ml maracujasap
  • 200 ml ginger ale
  • 100 ml mineraalwater met prik
  • 1 limoen (bio)
  • wat ijsblokjes

     

Toebereiding:

  1. Vul 2 cocktailglazen desgewenst met ijsblokjes (3-5 stukjes) en voeg per glas het sap toe van een halve geperste limoen.
  2. Vul de glazen gelijkelijk met maracujasap en ginger ale. Wil je het minder zoet dan laat wat ginger ale weg en voeg mineraalwater toe.

 

Bereidingstijd: 10 minuten

Weet je hoe je jouw drankjes langer koel kunt houden, zelfs bij hoge temperaturen? Leg enkele vochtige vellen Edet keukenpapier enige tijd in de koelkast, wikkel deze rond je glas en je zult zien dat je drankje langer koel blijft!

 

Aardbei-daiquiri

Dit heb je nodig (voor 2 porties):

  • 400 g aardbeien
  • 2 pakjes vanillesuiker
  • 100 ml vers geperste limoensap
  • 4 el poedersuiker
  • 400 g ijsblokjes

Toebereiding:

  1. Aardbeien wassen en halveren.
  2. Poedersuiker, limoensap en vanillesuiker in een kom goed roeren.
  3. Vul het limoensap-suiker mengsel, de aardbeien en de ijsblokjes in de mixer en mix het kort.
  4. Schenk de cocktail in hoge glazen.

 

Bereidingstijd: 10 minuten

Proost!

 


Vond je dit artikel nuttig?Bedankt voor je feedback!
of
Heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact met ons op

Ontvang het laatste nieuws en speciale aanbiedingen

Volg ons op