Dit heb je nodig (voor 2 porties):
- 2 el zonnebloempitten
- 200 g rijpe mango (ca. ½ stuk)
- 1 banaan
- 2 el limoensap
- 2 el honing
- 300 g yoghurt van volle melk (3,8% vet)
- 4 el fijne havervlokken
Bereiding
- Zonnebloempitten in een pan zonder vet goudgeel bakken.
- Stuk Edet keukenpapier op een bord leggen en hierop de pitten laten afkoelen.
- De mango schillen en in blokje van 1 cm snijden.
- De banaan in de lengte halveren en in halve schijven snijden.
- De helft van de vruchten met 1 el limoensap in een kom bedruppelen.
- De overige vruchten met 1 el limoensap fijn pureren.
- Roer 1 el honing en de yoghurt door de vruchtenpuree.
- Havervlokken erdoor mengen.
- Serveren met de overige vruchten en de zonnebloempitten, bedruppeld met ½ - 1 el honing.
Bereidingstijd: 15 minuten.
Eet smakelijk!
Vond je dit artikel nuttig?Bedankt voor je feedback!
of
Heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact met ons op
Minions koekjes
Dit cookie-idee is gewoon zo suikerzoet! Met dit eenvoudige recept tover je zeker een glimlach op de gezichten van jouw gasten.
Minions fruitbom
Met deze fruitige minion krijgt iedereen zin in een gezond tussendoortje!
Minions appels
Met dit grappige idee zegt niemand meer nee tegen gezonde tussendoortjes!
Low Carb Superfood koekjes
Power voor de feestdagen met superfoodkoekjes
Kersthuisjes van chocoladebrownies
Suikerzoete chocolade browniehuisjes voor de adventstijd.
Ipanema en Aardbei-daiquiri
Twee geweldige recepten voor cocktails zonder alcohol.